طرز تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی خام 4 نفره • مجله تصویر زندگی



در قسمت آموزش آشپزی و طرز تهیه انواع غذا با گوشت چرخ کرده با دستور کتلت گوشت در خدمت شما لذت جویان و همراهان همیشگی مجله تصویر زندگی هستیم. کتلت گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و نوستالژیک است که دیگر تکرار نمی شود و مورد پسند بسیاری از افراد قرار می گیرد. کتلت را می توان هم با برنج و هم با نان سرو کرد. مواد لازم برای کتلت گوشت: 250 گرم گوشت چرخ کرده، سیب زمینی متوسط، 2 عدد پیاز بزرگ، 1 عدد تخم مرغ، 1 سیر، 2 یا 3 حبه سبزی خشک (در صورت تمایل ترخون، مرزه و جعفری)، 1.5 قاشق غذاخوری آرد نخودچی یا آرد سوخاری، 1.5 قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز، نمک به اندازه دلخواه. زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان دلخواه. آماده سازی: 75 دقیقه. زمان پخت: 30 دقیقه. کل زمان پخت: 105 دقیقه. گوشت چرخ کرده، سیر ریز رنده شده، تخم مرغ، نمک، ادویه جات، پودر نخود و گیاهان معطر را با هم مخلوط کنید. خوب ورز دهید تا مواد مخلوط و چسبناک شوند. یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از این مدت به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید و با دست یا قالب به آن فرم دهید. در ماهیتابه (ترجیحا سرخ شده) روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد را در تابه بریزید. وقتی یک طرف آن خوب سرخ شد، آن را برگردانید. با ظرف مورد نظر سرو کنید. از آب پیاز زیاد استفاده نکنید تا کتلت بافت نرم تری داشته باشد. می توانید به جای حبه سیر از پودر سیر استفاده کنید. بهتر است مقدار چربی گوشت کم باشد زیرا ممکن است در هنگام سرخ کردن کتلت ها چروک شده و شکل خود را از دست بدهند. در مایع کتلت از آرد گندم یا آرد سفید استفاده کنید. برای اینکه کتلت ها خمیری نشوند استفاده نکنید. کتلت با سیب زمینی خام در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف می کند. توجه داشته باشید که روغن داخل تابه باید به اندازه ای داغ باشد که کتلت به تابه نچسبد. فیلم طرز تهیه کتلت گوشت به سبک مسعود عابدینی. مواد لازم برای 4 نفر: 300 گرم کوشت چهار. 1 عدد سیب زمینی متوسط، 1 عدد پیاز متوسط، قارچ 50 گرم، فلفل دلمه ای متوسط، 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری، 1 عدد تخم مرغ، ادویه: نمک، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پاپریکا، عکس تزیین کتلت گوشت

دیدگاهتان را بنویسید