طرز تهیه کباب شکم مرغ خوشمزه و لذیذ • مجله تصویر زندگی



کباب مرغ شکم پر یک غذای بسیار خوشمزه و شیک است که می توانید در وعده نهار و شام آن را سرو کنید. این غذا را هم با نان و هم با برنج می توان خورد. برای دیدن دستور پخت با مرغ کلیک کنید. مواد لازم برای تهیه کباب مرغ پر از ران و سینه مرغ پیاز 500 گرم تعداد پیاز فلفل به مقدار دلخواه پنیر پیتزا به مقدار دلخواه اسفناج مقدار دلخواه کره یا دنبه چرخ کرده 50 گرم طرز تهیه: 20 عدد دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه کل زمان پخت: 40 دقیقه جعفری خرد شده را اضافه کنید. می توانید پودر سیر، پودر آویشن و کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید. پیاز را رنده کنید (با چرخ گوشت یا غذاساز) و آب آن را بگیرید. مرغ، پیاز، نمک، فلفل سیاه و کره را در تابه با دمای محیط بریزید. مواد را خوب ورز دهید تا به راحتی از تابه جدا شوند. دست های خود را نچسبانید. سطح کار یا تخته را با روغن (ترجیحا زیتون) چرب کنید. یک مشت از مواد را بردارید و روی سطح آن را به شکل مستطیل به ضخامت حدود یک سانتی متر باز کنید. پنیر پیتزا و اسفناج را در یک طرف گوشت قرار دهید. مرغ را به آرامی گرد کنید و سر و پایین آن را خوب ببندید تا مواد بیرون نریزند. کباب ها را نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال بگذارید. بهتر است کباب ها را در تابه نچسب یا بشقاب گریل بدون روغن سرخ کنید. وقتی فیلینگ پخت، آن را در جهت های دیگر برگردانید تا از همه طرف خوب بپزد. نکته: می توانید مواد روی سلفون را باز کرده و به کمک سلفون رول کنید.

دیدگاهتان را بنویسید