طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی با گوشت مانند رستوران • مجله تصویر زندگی



خورش بادمجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که صرف نظر از سن و سال مورد علاقه اکثر مردم است. خورش بادمجان را می توان هم با گوشت قرمز و هم با مرغ پخت. بادمجان را می توان منجمد کرد، اما این چیز دیگری است. با طرز تهیه خورش بادمجان با گوشت همراه باشید که به اندازه خورش رستورانی خوشمزه است. مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان با گوشت بادمجان خورشتی: 500 گرم گوشت قرمز خرد شده (ترجیحا ماهیچه بره) 500 گرم گوجه فرنگی 3 عدد پیاز خرد شده زعفران 1 عدد نمک و روغن به میزان لازم رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری آب 4 عدد لیوان آبغوره نصف پیمانه آماده سازی: 20 دقیقه زمان پخت: 120 دقیقه کل زمان پخت: 150 دقیقه طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی با گوشت بادمجان ها را پوست بگیرید و دو ساعت در آب نمک خیس کنید و خشک کنید سرخ کردن. اگر می خواهید مجلسی تر باشد می توانید به شکل زیر برش بزنید و سرخ کنید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت را اضافه کنید. دستور پخت را آماده کرده و گوشت ها را تفت دهید تا کمی قهوه ای شوند. آب را با رب مخلوط کرده و روی گوشت در قابلمه بریزید. به محض اینکه جوش آمد، حرارت را کم کنید تا گوشت پخته شود. حدود یک ساعت و نیم طول می کشد (اگر گوشت گوساله باشد). وقتی گوشت پخت و حدود یک لیوان آب شد، آن را از روی گاز بردارید. بادمجان ها را کف تابه بریزید. و روی خورش حدود یک ربع روی حرارت متوس می گذاریم تا آب خورش کشیده شود و خورش بیفته خوشمزه ما آماده شود. می توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید. چند نکته در مورد خرید و سرخ کردن بادمجان: بادمجان مناسب برای تهیه خورش بادمجان. هنگام خرید به رنگ بادمجان ها توجه کنید. باید مشکی باشد و خیلی بزرگ نباشد. برخی از خانم ها از بادمجان خلال شده برای پختن خورش بادمجان استفاده می کنند. بادمجان ها درشت هستند و پس از پوست کندن و از بین بردن تلخی آن ها را نازک برش داده و سرخ می کنیم. اما بادمجان های معمولی بهتر هستند. نحوه شستن بادمجان ها بعد از شستن، پوست بادمجان ها را بگیرید و به مدت یک ساعت در آب نمک غلیظ بگذارید. چون بادمجان سبک است و روی آب می ماند جسم سنگینی روی آن قرار دهید تا بادمجان ها در آب نمک فرو بروند. ترشی بادمجان از این طریق به دست می آید. سپس آن ها را بیرون آورده و بگذارید تا آب آن ها گرفته شود. طرز سرخ کردن بادمجان و جلوگیری از تلخ شدن آن برای سرخ شدن بادمجان شعله را زیاد نکنید زیرا بادمجان زود می سوزد و تلخ می شود. سعی کنید بادمجان ها را با روغن کمی سرخ کنید. برای این کار بادمجان ها را بشویید و با پوست به سیخ بکشید و روی حرارت ملایم نگه دارید، مراقب باشید حرارت کم باشد چون بادمجان کبابی نمی خواهید و فقط زمانی که پوست آن کمی کوچک شده باشد. ، کافی است حالا بادمجان ها را از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن آرام آرام پوست آن ها را بگیرید. سپس در ظرفی کمی روغن بریزید و بادمجان ها را در آن با حرارت ملایم سرخ کنید. با این روش بادمجان ها به روغن کمتری نیاز دارند. استفاده از بادمجان های منجمد اگر می خواهید بادمجان ها را در فریزر نگهداری کنید، حتما ابتدا آن ها را سرخ کنید و سپس فریز کنید. در نیم ساعت آخر پخت خورش باید بادمجان ها را داخل خورش بریزید تا آرام آرام بپزد. اما دقت کنید در صورت استفاده از بادمجان یخ زده هنگام پختن خورش سریع له می شود.

دیدگاهتان را بنویسید