خواص شیره خرما • مجله تصویر زندگی



قند موجود در خرما و شیره خرما مهمترین سوخت مورد نیاز مغز انسان است. این غذا به دلیل وجود مواد مغذی مختلف در شیره خرما به صبحانه ای مقوی و انرژی زا برای کودکان و بزرگسالان تبدیل شده است. خرما علاوه بر قند طبیعی حاوی انواع ویتامین های A، B، C و پروتئین های مورد نیاز بدن است. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا شما را با خواص شیره خرما و طرز تهیه آن بیشتر آشنا کنیم. یک معجون خوشمزه برای همه سلیقه ها. کم خونی مشکلی است که اکثر افراد و به دلیل آن در زندگی روزمره خود از آن رنج می برند. آنها احساس بی خوابی، ضعف و خستگی مفرط می کنند. شیره خرما محصولی حاوی آهن و اسید فولیک فراوان است و هر فردی با مصرف روزانه آن می تواند از بسیاری از بیماری ها پیشگیری کند. با توجه به فواید شیره خرما و خواص فوق العاده آن، همه کودکان، بزرگسالان، جوانان و سالمندان باید این ماده غذایی مفید و انرژی زا را در برنامه غذایی خود قرار دهند. البته باید توجه داشت که مصرف شیره خرما باید با تعادل و اعتدال انجام شود و برنامه غذایی مصرف آن برای سالمندان و افراد دیابتی زیر نظر متخصص تغذیه تنظیم شود. تهیه محصولات و محصولات جدید از شیره خرما چرخه سلامت و تغذیه را بهبود می بخشد. با وجود قندهای طبیعی مانند فروکتوز، ساکارز و گلوکز در شیره خرما می توانید به راحتی و با اطمینان آنها را مصرف کرده و جایگزین قندهای مصنوعی کنید. از جمله این محصولات شیرین شده با شیره خرما می توان به حلوای شیره خرما، بستنی حاوی شیره کیک خرما و شیرینی سرکه شیرهرده اشاره کرد. ماهیت شیره خرما چیست؟ حدس زدن ماهیت شیره خرما احتمالاً کار سختی نیست. همانطور که همه می دانند خرما با طبع گرم و خشک خود گزینه مناسبی برای رفع سردی یا رطوبت بدن محسوب می شود. آب به دست آمده از این میوه مغذی و پرخاصیت خاصیت گرم و خشک دارد. با خرید شیره خرما می توانید یک ماده غذایی ارزشمند و مفید را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا سردی و رطوبت را از غذاهای روزانه مانند برنج که بیشتر سرد هستند و باعث ایجاد رطوبت و نفخ در بدن می شوند، از بین ببرید. البته توصیه می شود افراد گرم مزاج در مصرف شیره خرما دقت کنند. شیره خرما به دلیل طبع گرم همراه با خواص و ویتامین های فراوان بهترین انتخاب برای گرم کردن و تقویت سیستم ایمنی بدن در ماه های سرد سال است. اگر به دنبال پاسخی برای سوالات خود در مورد ماهیت شیره خرما از دیدگاه طب سنتی هستید، می توانید در مقاله مربوطه با ماهیت این شیره بیشتر آشنا شوید. خواص شیره خرما در یک نگاه کتاب های زیادی در مورد فواید شیره خرما در زندگی انسان نوشته شده است. اما در این مطلب به چند خواص بسیار مهم این معجون عالی اشاره می کنیم: شیره خرما در افزایش قدرت یادگیری، هوش و فعالیت بدنی دانش آموزان بسیار موثر است. شیره خرما به دلیل داشتن فیبر در درمان یبوست بسیار مفید است. سلامت دستگاه گوارش به دلیل افزایش باکتری های مفید در بدن با کمک این غذای خوشمزه بهبود می یابد. استفاده از شیره خرما برای تقویت بینایی و جلوگیری از خشکی چشم توصیه می شود. این معجون برای زنان باردار و زایمان آسان و راحت آنها بسیار مفید است. علاوه بر فواید ذکر شده در مصرف شیره خرما می توان به نکات فرعی زیر نیز توجه کرد: درمان کم خونی و رفع خستگی شدید، بهترین غذا برای ورزشکاران و نوجوانان در افزایش استحکام و استحکام استخوان ها، بهترین گزینه برای رشد مو و جوان نگه داشتن پوست، مناسب برای کاهش چربی و کلسترول خون، افزایش قوای جنسی با مصرف شیره خرما باعث افزایش وزن و بهبود سلامت افراد لاغر و افراد مبتلا به سوء تغذیه، کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن، مناسب برای خلق و خو تنظیم برای افراد سرد مزاج، درد رماتیسم را کاهش می دهد و قلب را تقویت می کند. sov eyda-co.ir/product/23/) اگر مطلع هستید بهتر است از روش تولید و فرآوری آن اطلاعی کسب کنید. برای افزودن این محصول طبیعی و ارگانیک به سبد خرید خود.. شیره خرما به دو روش قدیمی و مدرن تهیه می شود. روش سنتی به سه روش انجام می شود: روش حرارت دادن یا جوشاندن، روش استفاده از حصیر در لگن های سیمانی و روش حرارت دادن خرما ابتدا در قابلمه ای ریخته و به اندازه وزن خرما آب اضافه می کنیم. سپس روی حرارت می گذاریم تا خرما به صورت شیره در آب حل شود و به غلظت لازم برسد. در نهایت آن را صاف کرده و شیره را در ظرف مخصوص بسته بندی می کنیم. در روش دوم با برگ خرما حصیرهایی تهیه می شود که خرما در آن قرار می گیرد. سپس به دلیل حجم زیاد خرما و فشار ناشی از آن شیره از سبد حصیر خارج می شود. در روش سوم از حوضچه های سیمانی استفاده می شود. این حوضچه ها تقریباً یک و نیم متر ارتفاع دارند و برای فرآیند تهیه آب میوه طراحی شده اند. خرما روی هم انباشته می شود و در اثر فشار شیره آن بیرون می آید. شیره خرمای تولید شده از سوراخ های طراحی شده در انتهای حوض خارج شده و آماده مصرف مشتریان می باشد. در زبان محلی به این روش مدابسه می گویند. به دو روش آخر برای تهیه شیره خرما، روش سرد نیز می گویند. برای تولید شیره خرما به صورت صنعتی در کارگاه ها و مکان های مخصوص خرماهای کاملا رسیده را همراه با آب در حجم زیاد حرارت می دهند تا شیره بجوشد. خرما را دریافت کنید. از مواد اضافی در شیره خرما صنعتی استفاده می شود. به دلیل خواص شیره خرما و ارزش غذایی بالای آن، این غذا به عنوان یک صبحانه کامل و لذیذ شناخته شده و گزینه ای عالی برای شروع یک روز پر انرژی است. مصرف این غذا با توجه به قیمت بسیار مناسب آن به تمامی خانوارهای ایرانی توصیه می شود. با افزایش آگاهی نسبت به فواید شیره خرما، از این نعمت طبیعی و الهی نهایت بهره را ببرید تا همیشه سالم و تندرست باشید.

دیدگاهتان را بنویسید